Livrare in 4 ore in Bucuresti - Ilfov | Telefon +40741 631 965

Vrei sa fie gest sau statement? Cateva dintre povestile noastre

Nuvele, romane, simple schite. Poezii cu samovare rusesti in miez de iarna sau cu farmacisti batrani jucand sah la umbra teilor. Cu flori galbene si carabusi printre nori fluizi. 

 “Vrei sa fie gest sau statement?”

Putem scrie orice cu cerneala florilor. Lasa-ne sa iti aratam.


De pilda. Aici, uite bujorii, anghinarea si hortensiile cum insira slove precum: “pentru a nu-stiu-cata oara cerul incapea in ochii tai. Eu sedeam pe o scara de lemn si numaram, de sus, toti norii care treceau in pumni de vata ca intr-o alunecare a lumilor. 

Cui i-ai daruit poemul?

Sau...aruncam un haiku pe albastrul razvratit al marilor si cerurilor? Un cantec adus parca din alte tari de marinari sositi din Boston, mana incet catre urechea ta. Oare ce vei fi auzit prima data? Hortensia, trandafirul sau vei fi tanjit, in secret, dupa o azalee?

Mai mult. Uite. Cu aer englezesc, ceva parca din Jane Eyre sau din Tess D’urberville. Ceva care te face sa arunci pe umeri esarfa stravezie si sa iti pui inelul pornind in marea aventura in care se pot muta si cerurile, si luminile, si pamanturile. Voi impreuna stati si mancati o inghetata.

Nu “vindem flori”. Si speram sa te facem sa inlocuiesti expresia “cumpar flori” cu “ofer flori”. Gestul de a oferi implica abandon, cunoastere, asteptarea momentului in care “se da verdictul” - ii place sau nu ii place. 

Acestea sunt coordonatele GIOIA, unde te intorci pentru conexiune, pentru poarta pe care floarea o deschide dupa ce a intrat in viata voastra.  Acum chiar va trebui sa ne faci o vizita in Calea Victoriei nr.2.

 

Posturi mai vechi, dar inca faine
Posturile cele mai noi
Inchide (esc)

DISCLAIMER

Pe perioada pandemiei COVID-19 echipa Gioia Flowers va folosi cu precadere flori produse local. Chiar daca vor fi adaptate, buchetele de flori vor respecta cromatica aleasa si stilul cu care v-am obisnuit.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Cauta

Cosul meu

Cosul este gol golut.
Cumpara ceva.