Telefon +40786121519

Top destinatii luna de miere

Orice cuplu proaspăt căsătorit visează la acea primă vacanță în doi, de multe ori într-o destinație nouă, adesea exotică, în care relaxarea primează. Există și cupluri cărora aventura le surâde la început de drum, de aceea destinațiile pentru luna de miere sunt diverse.

Dacă nu știi ce bilete să rezervi după nuntă, îți oferim câteva idei într-un top al destinațiilor de nuntă.

Las Vegas

Deși este considerată a fi destinația ideală pentru petrecerea burlacilor, Las Vegas poate fi și orașul ideal pentru luna de miere, dacă tu și partenerul tău vă regăsiți în spiritul extravagant al acestui loc. Excursiile în deșert sau la Marele Canion, nopțile petrecute în cazino sau la show-uri de balet, iluzionism sau orice vă trece prin minte, vă vor ocupa destul timp din vacanță. Aici, luxul și libertatea sunt la putere, așa că o dată ce alegeți ca destinație de vacanță Las Vegas, vă veți mândri cu cele mai excentrice amintiri, care îmbină distracția și drumețiile cu succes. 


Cât costă o vacanță în Las Vegas?

Viața în Las Vegas nu este foarte ieftină, însă, odată ajunși acolo, veți avea nevoie de un buget minim de 1600$ pentru două persoane, pentru două săptămâni. Dacă, în schimb, vă doriți să nu faceți rabat de la calitate, aveți nevoie de un buget de aproximativ 5500$, pentru două persoane. Aceste prețuri estimative nu includ și biletul de avion, care poate varia în funcție de perioada din an în care alegeți să mergeți. 

Când este cel mai indicat să vizităm Las Vegas?

Fiind un stat aflat în mijocul deșertului, vremea în timpul verii este destul de greu de suportat, temperaturile ajungând la aproximativ 40 grade Celsius. Dacă doriți să vă plimbați, fără să vă ardă soarele, lunile de toamnă sau iarnă sunt cele mai indicate pentru vacanțe, deoarece temperaturile se mențin decente, între 14 și 24 grade.


Bahamas 

O țară insulară cu peste 700 de insule și atoli, ce aparține de Statele Unite ale Americii, aflată în vecinătatea Floridei, este un loc ideal pentru o lună de miere liniștită. Aici, te poți bucura de multitudinea de plaje, poți explora frumusețile insulei prin excursii ghidate și ai ocazia să înoți alături de delfini, în ocean. Palmierii și plajele nu vor scăpa de fotografii, cum nici căsuțele din lemn nu vor scăpa neadmirate. 

Cât costă o vacanță în Bahamas?

Insulele Bahamas nu este o destinație tocmai ieftină de vacanță, ci, din contră, ai nevoie de un buget destul de consistent, pentru cazare, transport și excursii. O noapte de cazare pe insulă costă aproximativ 200$ iar transportul cu avionul costă între 700 și 1300$. Făcând socotelile, pentru a vă bucura în limite decente de luna de miere aici, veți avea nevoie de un buget de aproximativ 4000$ pentru două persoane, două săptămâni.

Când este cel mai indicat să vizităm Bahamas?

Vremea în Bahamas se menține destul de frumoasă pe tot parcursul anului, însă, dacă doriți să evitați extremele sau lunile ploioase, nu vă programați luna de miere pe timpul verii sau la începutul toamnei. Pentru temperaturi acceptabile și soare cât cuprinde, primăvara este momentul ideal pentru o vacanță în Bahamas.


Bora Bora

Un paradis aflat pe cealaltă parte a planetei, la 16000 km distanță de țara noastră, Bora Bora este o destinație ideală pentru luna de miere, pentru că vei găsi aici plaje spectaculoase, ape de un turcoaz cristalin cu pești colorați, căsuțe construite deasupra apei. Și flori exotice.


Cât costă o vacanță în Bora Bora?

Bora Bora este una din cele mai scumpe destinații de vacanță din lume, așa că, dacă vă doriți să petreceți luna de miere aici, pregătiți-vă din timp portofelul cu cel puțin 5000 euro, pentru a prinde o ofertă specială. 


Când este cel mai indicat să vizităm Bora Bora?

Dacă ați decis să mergeți în luna de miere în Bora Bora, puteți călători fără griji, începând din septembrie, până în noiembrie, fără să aveți parte de ploi sau umezeală. 


Bali

În Bali, o insulă din Indonezia devenită faimoasă, ai ocazia să înoți în piscine infinity, să faci sportur nautice, să te împrietenești cu localnicii și să te pierzi prin plantațiile de ceai și cafea. Dacă ție și partenerului vă place să explorați natura, nu vă veți plictisi în Bali, pentru că aici vei descoperi locuri spectaculoase la fiecare pas, de la cascade, la plantații și plaje superbe.


Cât costă o vacanță în Bali?

Bali este o destinație ieftină de vacanță, cel mai scump fiind biletul de avion, care costa aproximativ 750 euro, de persoană. În schimb, cu un buget mediu de vacanță, de aproximativ 4500 lei pentru două persoane, pentru două săptămâni, vă veți bucura de frumusețea locului, fără să faceți mare rabat de la calitate. 


Când este cel mai indicat să vizităm Bali?

În Bali, vremea este împărțită pe două sezoane: sezonul umed și sezonul uscat. În cel umed, care ține din noiembrie, până în aprilie, așteptați-vă la ploi din abundență, temperaturi foarte ridicate și umiditate. În cel uscat, care începe în mai și ține până în octombrie, ploile încetează, temperaturile se normalizează și briza mării aduce răcoarea serilor. Perioada ideală în care puteți călători în Bali este în perioada dintre cele două sezoane, adică aprilie, mai, septembrie sau octombrie. 


Maldive

O insulă spectaculoasă și de doar 298 kilometri pătrați, din Oceanul Indian, Maldive te cucerește cu apele sale cristaline, cu nisipul fin, lagunele exotice și recifii de corali. Aici, vei simți că te afli în paradis alături de partener, pentru că te conectezi cu frumusețea naturii și uiți de agitația orașului. Vă veți obișnui rapid cu zilele petrecute pe plajă, la soare sau cu sporturile nautice, care vă vor menține energici și cu o stare permanentă de bine. 

Cât costă o vacanță în Maldive?

Un bilet de avion în Maldive te costă între 600-1000 euro, în funcție de compania aeriană cu care alegi să călătorești și de promoțiile pe care le prinzi. Cu tot cu cazare și cheltuielile pe mâncare, o vacanță în Maldive, organizată din timp, te poate costa în jur de 2500 euro de persoană, pentru zece zile. 

Când este cel mai indicat să vizităm Maldive?

O perioadă ideală pentru o lună de miere în Maldive este chiar iarna, pentru că pe lângă vremea perfectă, ai și condițiile necesare pentru practicarea sporturilor nautice precum scuba diving sau snorkeling. 


Cele mai frumoase destinații în România pentru luna de miere


Delta Dunării

În Delta Dunării, natura te încântă cu diversitatea ei. De aici, auzi greierii în fiecare seară, vezi stelele care luminează cerul și te plimbi cu barca, explorând împrejurimile. Odată ajunși aici, puteți face și excursii la cetatea grecească Histria, la situl arheologic de la Vișina, la Munții Măcinului sau vei putea da o fugă pe una din plajele sălbatice ale Mării Negre. În Deltă, tu și partenerul tău vă veți relaxa, cu siguranță, deoarece numărul turiștilor este mult mai mic decât în alte zone ale țării. 

Sighișoara

Orășelul de basm al Transilvaniei, unde se află cea mai bine conservată cetate medievală, Sighișoara este o destinație de lună de miere ideală pentru cuplurile care apreciază orașele antice, cu străduțe înguste, hoteluri cochete și o atmosferă romantică ce domnește în aer. Dacă luna ta de miere are loc în luna iulie, vei avea șanse mari să prinzi Festivalul Sighișoara Medievală, care vă va bucura cu spectacole de teatru, concerte și alte evenimente culturale.

Sinaia

Dacă nu aveți mult timp la dispoziție de pierdut pe drum și totuși vă doriți să mergeți într-un loc frumos, alegeți Sinaia. Una din cele mai frumoase stațiuni montane din România te aduce față în față cu relaxarea și aerul curat iar dacă alegi una din lunile de toamnă, spectacolul naturii te va încânta, cu siguranță. Când simțiți nevoia de puțină mișcare, aveți posibilitatea să faceți o drumeție la Babele sau la cota 1400 și când mintea și sufletul vă cer un strop de cultură, faceți o vizită la Castelul Peleș. Iar pentru ca experiența să fie completă, cazați-vă la o pensiune cu vedere către munte, de care să vă bucurați în fiecare dimineață, atunci când vă veți cafeaua. 

Vatra Dornei

O lună de miere în Bucovina, la Vatra Dornei, este o alegere ideală pentru cuplurile care sunt amatoare de sporturi de iarnă, care vor să facă drumeții pe trasee fascinante sau care vor să viziteze atracțiile turistice ale zonei. Bucovina este recunoscută pentru frumusețea sa și oferă numeroase oportunități de petrecere a timpului liber, mai ales pentru cuplurile active, dornice de mișcare. 

Destinații luna de miere Europa

Paris

Orașul îndrăgostiților, unde cuplurile își jură iubire veșnică pe Pont des Arts sau în Turnul Eiffel, este destinația ideală pentru luna de miere. Aici, romantismul domnește în aer, micul dejun care include un croissant cu unt, servit la cafenelele din stradă și cina de unde nu lipsește vinul roșu, devin o obișnuință pentru orice cuplu îndrăgostit. Paris te cucerește cu arhitectura sa, cu aerul boem și cu restaurantele micuțe, ce par extrase din filme vechi. Dacă vă considerați un cuplu romantic și dornic de cultură, Paris e destinația perfectă de lună de miere. 


Cât costă o vacanță în Paris?

Paris nu este cea mai ieftină destinație de vacanță din Europa, însă este una destul de accesibilă și pe care nu o veți regreta. Pentru o săptămână de vacanță, veți avea nevoie de un buget de aproximativ 1700 euro pentru două persoane, incluzând avionul. Desigur, dacă vă organizați din timp și alegeți o perioadă mai puțin aglomerată, puteți reduce costurile la biletele de avion sau cazare.

Când este cel mai indicat să vizităm Paris?

Paris este un oraș destul de aglomerat pe tot parcursul anului, dar în mod special vara, când turiștii se pot observa la fiecare colț de stradă. Însă, din punctul de vedere al vremii, cele mai indicate luni pentru o vacanță în Paris sunt cele de primăvară, vară și început de toamnă, când vremea este prietenoasă iar temperaturile sunt mai crescute. 


Coasta Amalfi

Italia este o țară fascinantă, de o frumusețe aparte iar Coasta Amalfi e una din destinațiile de top ale sale, deoarece te cucerește cu orășelele pitorești de pe formațiunile muntoase, cu mirosul mării, cu bogăția de păduri și soarele blând. În fața preparatelor de mâncare italienești nu ai cum să rezișți, pentru că îți bucură simțurile, mai ales când sunt însoțite de un vin din Toscana. Tu și partenerul tău veți dori să rămâneți pentru totdeauna în acest loc, în care aerul mediteraneean se simte la fiecare colț de stradă. 


Cât costă o vacanță în Coasta Amalfi?

Prețurile variază în funcție de perioadă și de cât de devreme începi să-ți organizezi luna de miere. Cu un buget redus, poți avea norocul să găsești un sejur la aproximativ 1000 euro/2 persoane, însă, în mod normal, bugetul depășește cu ușurință 2000 euro.

Când este indicat să vizităm Coasta Amalfi?

Aici, vremea este plăcută în cea mai mare parte a anului și soarele este blând, potrivit atât pentru plimbări în natură sau prin oraș, cât și pentru o zi la plajă, când uiți de noțiunea timpului. Singurele luni de evitat, în care vacanțele nu sunt tocmai recomandate, sunt cele de iarnă, în care nu vă puteți bucura de tot ce oferă locul. 


Barcelona

Barcelona îți oferă în doar 101 kilometri pătrați tot ce ți-ai dori ca turist: mare, cultură, mâncare bună și distracție. În Barcelona, operele lui Gaudi, Marea Mediterană, portul, Muntele Montserrat, străzile pline de viață cu cluburile animate vă vor face să vă îndrăgostiți de oraș. Nu ai cum să te plictisești aici, ca turist, pentru că Barcelona îți oferă numeroase posibilități de petrecere a timpului liber iar stilul ți-l alegi cu partenerul: bazat pe distracție, cultură, aventură sau relaxare. 


Cât costă o vacanță în Barcelona?

Dacă alegi să mergi în extrasezon, adică nu în lunile de vară, vei găsi prețuri mai mici la cazare și chiar la bilete de avion, având șansa să plătești pentru o vacanță de două persoane, de o săptămână, aproximativ 1600 euro. Dacă alegi o lună de miere în sezon, vara, bugetul tău crește considerabil, la suma de 2000 euro, minim. 


Când este indicat să vizitezi Barcelona?

Barcelona este o destinație de lună de miere potrivită pentru aproape orice lună a anului pentru că vremea e plăcută și soarele se menține pe cer, chiar și în zilele de iarnă. Însă, pentru o baie în mare, alegeți sfârșitul primăverii, orice lună din vară sau începutul toamnei. 


Top destinații în Grecia pentru luna de miere

Santorini

Insula perlă a Greciei, Santorini, te cucerește prin casele văruite în alb și albastru, prin plajele unice cu nisip negru, roșu sau alb și prin apusurile spectaculoase de pe calderă.  Este o insulă unde romantismul plutește în aer, timpul parcă stă pe loc și scenariile extrase din filme pot fi puse în practică ușor. Oia sau Fira te cuceresc cu străduțele lor înguste și pavate fie cu piatră cubică, fie cu marmură, cu restaurantele de pe stânci cu vedere la Marea Egee. Dacă bugetul îți permite, alege cu persoana iubită o cazare la un hotel de pe calderă cu piscină tip infinity și nu-ți vei mai dori să pleci niciodată de pe insulă. 


Cât costă o vacanță în Santorini?

Dacă alegi să-ți faci luna de miere toamna, te organizezi din timp și nu vrei să stai la cele mai luxoase hoteluri, vei avea nevoie de un buget mai mic, de aproximativ 2000 euro pentru două persoane, o săptămână. Vara, în schimb, pregătește-te cu un buget de 3000-4000 euro, pentru un sejur de două persoane, cu avion inclus. 


Când este indicat să vizitezi Santorini?

Cele mai bune luni în care poți avea parte de numeroase experiențe plăcute și de liniște în Santorini sunt lunile mai sau septembrie, de început sau sfârșit de sezon, dar dacă aglomerația nu te incomodează, poți merge oricând din iunie, până în septembrie. 


Skiathos

Cea mai importantă insulă din Arhipelagul Sporadelor de Nord, Skiathos este cunoscută pentru cele 60 de plaje pe care le deține, una mai frumoasă decât cealaltă, dar și pentru posibilitățile de distracție. Aici, zilele petrecute cu partenerul sub umbrelă, cu un cocktail Pina Colada în mână vor intra în rutina zilnică, starea de relaxare fiind inevitabilă iar dorința de a vă mai întoarce pe zi ce trece va scădea pe zi ce trece.

Cât costă o vacanță în Skiathos?

Printr-o agenție de turism, poți găsi sejururi în Skiathos începând de la 350 euro de persoană cu transport inclus. În funcție de perioadă și cazarea pe care ți-o dorești, un sejur de șapte nopți în Skiathos, pentru două persoane, poate ajunge până la 5000 euro. 

Când este indicat să vizitezi Skiathos?

Începând din mai, până în octombrie, vremea în Skiathos devine ideală pentru plajă și înot, pentru că temperaturile ajung până la 30 de grade Celsius. Evită lunile de iarnă, pentru că nu vei avea prea multe activități și nici vremea nu este tocmai caldă.


Mykonos

Una din cele mai scumpe insule ale Greciei, Mykonos, este populară pentru petrecerile sale, organizate pe ambaracțiuni și în cele mai luxoase baruri. Dar petrecerile nu sunt singurele care îți vor atrage aici, pentru că vei putea admira casele pictate în alb și albastru, morile de vânt și marea cristalină. În Mykonos, tu și partenerul tău vă veți relaxa la malul mării, veți putea explora împrejurimile iar seara, petrecerile dau tonul insulei iar voi veți putea deveni actorii. 

Cât costă o vacanță în Mykonos?

O vacanță în Mykonos îți va solicita un buget de minim 2000 Euro pentru două persoane, chiar și la început de sezon, insula fiind una din cele mai scumpe din cele ale Greciei. 

Când este indicat să vizitezi Mykonos?

În Mykonos, orice lună este una bună de distracție și relaxare, mai puțin cele de iarnă, când temperaturile scad destul de mult în termometre. Însă, din aprilie până în noiembrie, tu și partenerul tău aveți liber la distracție. 

Destinații all-inclusive pentru luna de miere

Turcia

Este una din cele mai populare destinații de vacanță all inclusive și are și de ce, pentru că serviciile sunt ireproșabile și prietenoase cu bugetul. Aici, vei descoperi numeroase locuri frumoase, te poți bucura de tratamente regești în resorturi iar în funcție de orașul în care alegi să-ți faci luna de miere, poți avea ocazia să practici sporturi nautice sau să faci zboruri cu parapanta.

Cât costă o vacanță în Turcia?

O lună de miere all inclusive la 4 stele, organizată din timp, te poate costa aproximativ chiar 1000 euro, pentru două persoane. Însă, prețurile pot urca până la 3000-3500 de euro, în funcție de hotelul și stațiunea la care alegi să stai. 

Când este indicat să vizitezi Turcia?

Dacă alegi o lună de miere în Turcia, vremea nu prea te va dezamăgi, deoarece soarele stă pe cer și oferă temperaturi ideale din aprilie până în octombrie. Touși, dacă nu suporți căldura excesivă, evită lunile iulie și august. 


Bulgaria

Bulgaria este o destinație de vacanță all inclusive pentru cuplurile care își doresc să se bucure de servicii de calitate, fără să plătească mult. Dacă nu vă doriți să petreceți mult timp pe drum și, în același timp, vă este dor de briza mării și statul la plajă, mergeți în Bulgaria. 

Cât costă o vacanță în Bulgaria?

O vacanță all-inclusive în Bulgaria este extrem de accesibilă, pentru că dacă o achiziționați din timp, puteți plăti chiar și 300-400 euro pentru șapte nopți de cazare, două persoane.

Când este indicat să vizitezi Bulgaria?

Litoralul bulgăresc este o destinație de lună de miere ideală doar în sezonul cald, clima fiind aceeași cu cea din România. Așadar, dacă alegeți să călătoriți în iulie sau august, vă veți bucura de băi în mare și zile cu soare, alături de partener.


Portugalia

N-ai fi crezut, însă Portugalia este o destinație de vacanță all-inclusive, mai ales stațiunea Algarve. Aici, veți fi uimiți de frumusețea plajelor cu Blue Flag, dar și a celor sălbatice, de natura bogată și de apele cristaline, în care poți înota cu partenerul. Vestigiile romane, parcurile subacvatice și surful vă vor ține ocupați toată vacanța, iar dacă nu doriți decât să vă relaxați, puteți beneficia de serviciile all-inclusive ale hotelului.


Cât costă o vacanță în Portugalia?

O vacanță all inclusive în Algarve începe de la 1600 de euro pentru două persoane, în funcție de unde alegeți să vă cazați, dar și de perioada din an.

Când e indicat să vizitezi Portugalia?

Vești bune. În Algarve, vremea e bună tot anul, mai puțin în ianuarie și februarie, când vremea e răcoroasă, de aproximativ 15-17 grade. În rest, vă puteți bucura de soare și de frumusețile locului.

Destinații de vară (plajă) pentru luna de miere

Insulele Canare 

Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote, La Palma, La Gomera, El Hierro, Fuerteventura, oriunde ai ajunge, ai ales destinația ideală pentru luna de miere: în Insulele Canare. Peisaje spectaculoase,, plaje mari cu nisip auriu, trasee prin munți, cultură și natură sălbatică vei găsi în orice insulă alegi din cele șapte iar partea bună e că sunt destul de accesibile și îți pot oferi experiențe spectaculoase, comparabile cu cele de pe insulele exotice precum Bora Bora, Maldive etc. 

Republica Dominicană

Republica Dominicană, insula caraibiană pe care tu și partenerul tău veți dansa pe ritmuri de merengue și salsa, unde veți face hiking sau veți escalada cascadele din Damajagua iar când obosiți, vă tolăniți pe un șezlong, la umbra cocotierilor, în timp ce savurați o dulciuri sau o băutură exotică. Și dacă aceste activități nu vă fac cu ochiul, veți găsi multe altele care n-au cum să nu vă cucerească. Vremea nu este o problemă, oricând ați alege să mergeți, pentru că temperatura medie anuală este de 26 grade.

Croația

Tu și partenerul tău veți fi impresionați de frumusețea Croației, unde munții se întâlnesc cu apa. Plajele de pe Coasta Dalmată, natura sălbatică, golfurile, stâncile, apa turcoaz și istoria locului vă vor cuceri, astfel încât vă veți dori să rămâneți o vară întreagă acolo, fără griji. Tot aici, s-a filmat ultimul sezon din serialul Urzeala Tronurilor, așa că dacă tu și partenerul tău sunteți fani ai serialului, Croația devine o destinație de lună de miere cu atât mai potrivită. 

Destinații de iarnă (munte) pentru luna de miere

Kitzbuehel, Austria

Considerată a fi cea mai frumoasă stațiune din inima Alpilor, Kitzbuehel, unde vei găsi pensiuni tiroleze îmbinate cu luxul hotelurilor și ospitalitate, oriunde ai alege să te cazezi. Tot aici poți participa la competiția mondială de schi de pe Hahnenkamm și te poți bucura de atmosfera romantică ce pune stăpânire pe aleile medievale ale orașului. 


La Plagne, Franța

O stațiune de ski și snowboarding localizată în Franța și parte componentă a conceptului Paradiski, la Plagne este una din puținele stațiuni de ski cu piste dedicate în proporție de 90% începătorilor și intermediarilor. Așa că, dacă tu și partenerul tău vreți să experimentați un nou sport de iarnă într-un cadru de poveste, La Plagne e destinația ideală de lună de miere. Sezonul se deschide în noiembrie și ține până în luna mai iar prețurile încep de la 60 de euro pe zi, pentru un adult. 

Zermatt, Elveția

Declarată în anul 2014 ca fiind cea mai frumoasă stațiune de ski pentru vacanțe la munte din toată Europa, Zermatt este locul unde vei găsi și gara construită la cea mai ridicată altitudine din lume. Tot aici vei găsi și cele mai bune pârtii de ski din Europa, pe care poți schia zece luni din an. Singurul dezavantaj este că pentru o lună de miere în Zermatt, va trebui să scoți din portofel mulți bani, pentru că prețurile depășesc media din Europa.

Idei locații pentru o lună de miere scurtă


Roma

Una din cele mai potrivite destinații de lună de miere în 2020, dacă sunteți  în căutare de romantism, istorie și gastronomie locală și nu aveți mult timp la dispoziție. În Roma ajungi rapid, în doar două ore cu avionul și în doar trei-patru zile poți vedea principalele atracții din oraș, la pas și fără să te grăbești mai mult. Pauzele din plimbări constau într-o pizza la tavernă sau o înghețată savurată la colț de stradă. Dacă aveți un buget mic, puțin timp la dispoziție și sunteți gurmanzi convinși, căutați o ofertă de lună de miere pentru Roma. Dacă prindeți o ofertă, veți scoate din buzunar doar 300 euro, pentru 2 nopți de cazare și avion, două persoane. 

Lacul Como

Lacul Como, aflat la doar 30 de minute de Milano, Italia, este un loc superb, unde vei găsi orășele boeme, cu străduțe în pantă și buticuri cu produse locale. Alături de partener, vei putea face plimbări cu vaporul pe lac și te vei putea caza la una din căsuțele de pe marginea lacului, care vă va oferi o priveliște de neuitat, în timp ce vă savurați cafeaua italienească sau vinul roșu, de la apus. Trei zile pe Lacul Como sunt mai mult decât suficiente pentru a vizita tot și prețurile sunt destul de accesibile, dacă vă ocupați din timp de organizarea lunii de miere. 

Brugge

Un orășel mic și fermecător din Belgia, ce te trimite într-un alt secol datorită clădirilor vechi, străduțelor pavate cu piatră și trăsurilor cu cai pe care le vezi plimbându-se prin oraș. Aici, vei putea sa te pierzi pe străduțe, în timp ce savurezi delicioasa ciocolată belgiană. Trei zile în Brugge sunt mai mult decât suficiente pentru un oraș mic iar cum este vorba de un city-break, și bugetul va fi unul rezonabil.

Coasta de Azur

Nisa, Cannes, Monte Carlo sau Marseille, toate sunt orașe superbe din Franța, unde luxul, natura, atmosfera boemă, vinurile scumpe, brânzeturile fine și farmecul mării, vă vor transpune într-o altă lume, unde timpul stă pe loc. Singurele lucruri care ar completa scenariul unui film romantic ar fi un Fiat decapotabil și o eșarfă care e fluturată de vânt. Însă, pentru a trăi acest scenariu de vis, pregătește-te cu un buget sănătos, chiar dacă e vorba de trei-patru zile pe Coasta de Azur. 

 

Indiferent de locul în care veți alege să petreceți luna de miere, nu uitați că în final este despre a vă crea amintiri frumoase și a vă bucura de clipele petrecute împreună în calitate de soț și soție. Până la urmă aveți o viață întreagă înainte să descoperiți lumea.

Posturi mai vechi, dar inca faine
Posturile cele mai noi
Inchide (esc)

NEWSLETTER

Suntem o familie mare și ținem mult la cei ce ne sunt alături. De aceea, multe promoții sau beneficii sunt doar pentru apropiații noștri. Dacă vrei să faci parte din familie, abonează-te la newsletter.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Cauta

Meniu header

Cosul meu

Cosul este gol golut.
Cumpara ceva.
★ PĂRERILE CLIENȚILOR

Ce spun cei care au încercat produsele noastre

259 reviews
94%
(243)
4%
(10)
1%
(3)
1%
(2)
0%
(1)
R
Abonament floral - Standard
Raluca Grigore

De fiecare data este o bucurie sa primesti florile de la Gioia. Iar acum ca am invatat la atelierul floral sa le si asez altfel de fiecare data, la fiecare 2-3 zile am un nou buchet de flori

Flori proaspete si livratori cu zambete

Saptamana incepe mereu cu zambetul pe buze pentru ca livratorii Gioia sunt mereu binedispusi, in ton cu florile proaspte si mereu aranjate inedit. Va multumesc pentru vibe-ul pozitiv!

Multumim mult, Geta. Vibe-ul nostru e o reflexie a ceea ce vine de la voi, clientii nostri. Multumim ca ne sunteti alaturi!

N
Abonament floral - Plus
Nicoleta Svarlefus
Sursa de bucurie saptamanala

Buchetul de luni, de la Goia, e o bucurie pe care ma felicit ca am ales sa mi-o fac. Buchetele au fost mereu pe placul meu (flori proaspete, combinatii creative si inspirate), cu o singura exceptie. Intr-una din saptamani, a scapat in buchet un bujor "obosit"... de drum, probabil :) dar chiar si atunci, in urma sesizarii mele, echipa Gioia s-a revansat exemplar, ceea ce am apreciat foarte mult. Una peste alta, sunt incantata de colaborarea asta, de flori si de bucuria mea de luni. Multumesc cu recunostinta!

O splendoare

Nu e doar un buchet, e o experienta vizuala si olfactiva...o expresie dezarmanta a naturii si a talentului celor care au realizat buchetul! <3 nu ma asteptam sa impresioneze atat de puternic.

Superb, mai frumos ca in poza de prezentare

Buchetul a fost superb, mai frumos chiar decat in poza de prezentare! Livrarea super speedy! Cu siguranta o sa mai comand! xx

Un buchet de bujori superbi

Unul dintre cele mai frumoase buchete din cate am daruit pana acum! A fost o surpriza geniala! Bujorii infloriti si parfumati! Un aranjament foarte frumos si dragut! Livrare la timp si comunicare foarte buna.

💜💛❤️💛💚Superb💚🧡❤️💛💜

Mulțumesc pentru frumoasele flori! Au fost asa cum si le-a dorit gargarita mea💞

A
Abonament floral - Standard
Andra Preda
Minunatiile de Luni

Florile sunt mereu fresh si arata superb buchetelul! Astept cu entuziasm in fiecare Luni sa le primesc si mereu cand trec pe langa vaza ma incarc cu energie pozitiva ❤️ Multumesc pentru munca depusa pentru fiecare buchet!💐

Multumim pentru review! Ne bucura nespus sa vedem ca e apreciata!

C
Abonament floral - Standard
Corina Sirbulescu

Pana la ultimul buchet totul a fost minunat
La ultimul au inceput florile sa se scuture din a treia zi

Multumim ca ti-ai luat timp sa ne dai feedback, Corina. Ne pare rau sa auzim de experienta ta la ultima livrare. Iti reamintim ca abonamentul floral este acoperit de garantie si orice aranjament poate fi inlocuit, daca suntem contactati la cateva zile de la livrare. Facem asta tocmai pentru ca florile sunt foarte delicate, si desi investim mult in a maximiza durata lor de viata, ele pot fi afectate de nenumarati factori (lumina, temperatura, prezenta altor obiecte in preajma lor (fructele, spre exemplu)).

Abonament floral - Plus

Puncte bune: florile sunt proaspete, majoritar boboci iar bujorii sunt parfumati
Puncte slabe:
*sunt foarte putine flori intr-un buchet a carui valoare declarata este de 126 ron si care este pozitionat ca avand cu 40% mai multe flori: 3 bujori, 2 mathiola, 2 fire de astromelia micute si 4 ranunculus mici
*toate cele 3 buchete primite in ultimele saptamani au fost similare ca si compozitie, bazandu-se majoritar pe bujori; personal mi-as fi dorit mai multa diversitate

Am renuntat la abonament, de care nu am fost multumita - este o diferenta mare intre aranjamentele primite in abonament si buchetele pe care le realizeaza separat

Multumim mult pentru feedback, Anamaria. Ne-am luat notite si vom incerca, acolo unde este posibil, sa reactionam pe baza lui pentru a ne imbunatati serviciile.