Livrare gratuita in Bucuresti | Telefon +40741 631 965

Atelier floral

ECO-FRIENDLY

TERAPIE PRIN FLORI

Este o perioada dificila care iti poate intinde nervii la maxim. Dar ceea ce am invatat noi, la Gioia Flowers, pe durata starii de urgenta este ca florile te pot ajuta sa te destinzi, sa uiti de griji si sa scapi de anxietate sau stres. Asa s-a nascut ideea de atelier floral, online sau face 2 face, de indata ce va fi posibil. 

La indrumarea designerilor Gioia, vei crea un aranjament floral ecologic. Vom folosi flori de sezon, care infloresc in mod natural in Romania pentru a aduce o bucatica de natura in casa ta. La sfarsitul atelierului vei putea pastra aranjamentul. ❤ 

Vei primi in ziua workshopului: 
 - Un buchet de flori de sezon 
 - Instrumente de lucru 
 - Instructiuni si coordonate pentru a te loga pe platforma online 

Vei invata alaturi de echipa Gioia Flowers cum sa creezi un aranjament floral doar cu materiale sustenabile, fara a folosi buretele floral, atat de toxic si daunator naturii. Nu este necesara o experienta anterioara, ci doar dorinta de a invata si pasiunea pentru flori si frumos!  

CUM FUNCTIONEAZA

Atelierul floral poate lua locul unei livrari din cadrul abonamentului tau sau poate fi daruit unei persoane la alegerea ta. 

Atelierul floral nu este obligatoriu, livrarile se vor desfasura normal, conform programului, in cazul in care nu este achizitionata aceasta optiune.  
Inchide (esc)

NEWSLETTER

Suntem o familie mare și ținem mult la cei ce ne sunt alături. De aceea, multe promoții sau beneficii sunt doar pentru apropiații noștri. Dacă vrei să faci parte din familie, abonează-te la newsletter.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Cauta

Cosul meu

Cosul este gol golut.
Cumpara ceva.
★ PĂRERILE CLIENȚILOR

Ce spun cei care au încercat produsele noastre

139 reviews
93%
(129)
4%
(6)
1%
(2)
1%
(1)
1%
(1)
Flori proaspete si livratori cu zambete
Multumim mult, Geta. Vibe-ul nostru e o reflexie a ceea ce vine de la voi, clientii nostri. Multumim ca ne sunteti alaturi!
O splendoare
Superb, mai frumos ca in poza de prezentare
Un buchet de bujori superbi