Livrare in 4 ore in Bucuresti - Ilfov | Telefon +40741 631 965

Gioia Flowers este un atelier de design floral care creeaza buchete si aranjamente florale ecologice. Reusim sa facem asta prin evitarea folosirii materialelor poluante (plastic, burete floral, etc). 
Stilul practicat este unul natural cu influente mediteraneene, iar florile folosite sunt mereu proaspete. In plus, selectia florilor contine flori speciale si parfumate, astfel incat va fi o placere sa petreci timp in preajma lor. 

Intrucat esti angajat(a) A&D Pharma, beneficiezi de 15% reducere la orice buchet din colectia de mai jos, reducere acordata doar companiei A&D Pharma pentru aceasta colectie. Pentru a beneficia de discount, tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii la newsletter. 

 Nu te ingrijora daca n-ai gasit ce cautai in portofoliu, 95% dintre buchetele create de noi sunt personalizate si adaptate cerintelor fiecarui client.

Conditii de livrare:
   •  Bucuresti: livrare gratuita in 4 ore pentru comenzi plasate pana in ora 14:00. 
   • Sediul A&D Pharma Chitila: livrare gratuita in 24 ore de la comanda (a doua zi). Taxa de transport pentru livrarea in aceeasi zi la sediul A&D Pharma este de 39 lei.  
   •  Ilfov: serviciul de livrare nu este disponibil.  

PURITATE


Pret 134-15% = 113 lei

PERSONALITATE


Pret 180-15%= 153 lei

PURITATE


Pret 280-15%= 238 lei

Inchide (esc)

DISCLAIMER

Pe perioada pandemiei COVID-19 echipa Gioia Flowers va folosi cu precadere flori produse local. Chiar daca vor fi adaptate, buchetele de flori vor respecta cromatica aleasa si stilul cu care v-am obisnuit.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Cauta

Cosul meu

Cosul este gol golut.
Cumpara ceva.