Livrare gratuita in Bucuresti | Telefon +40741 631 965

Gioia Flowers este un atelier de design floral care creeaza buchete si aranjamente florale ecologice. Reusim sa facem asta prin evitarea folosirii materialelor poluante (plastic, burete floral, etc). 
Stilul practicat este unul natural cu influente mediteraneene, iar florile folosite sunt mereu proaspete. In plus, selectia florilor contine flori speciale si parfumate, astfel incat va fi o placere sa petreci timp in preajma lor. 

Intrucat esti angajat(a) A&D Pharma, beneficiezi de 15% reducere la orice buchet din colectia de mai jos, reducere acordata doar companiei A&D Pharma pentru aceasta colectie. Pentru a beneficia de discount, tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii la newsletter. 

 Nu te ingrijora daca n-ai gasit ce cautai in portofoliu, 95% dintre buchetele create de noi sunt personalizate si adaptate cerintelor fiecarui client.

Conditii de livrare:
   •  Bucuresti: livrare gratuita in 4 ore pentru comenzi plasate pana in ora 14:00. 
   • Sediul A&D Pharma Chitila: livrare gratuita in 24 ore de la comanda (a doua zi). Taxa de transport pentru livrarea in aceeasi zi la sediul A&D Pharma este de 39 lei.  
   •  Ilfov: serviciul de livrare nu este disponibil.  

PURITATE


Pret 134-15% = 113 lei

PERSONALITATE


Pret 180-15%= 153 lei

PURITATE


Pret 280-15%= 238 lei

Inchide (esc)

NEWSLETTER

Suntem o familie mare și ținem mult la cei ce ne sunt alături. De aceea, multe promoții sau beneficii sunt doar pentru apropiații noștri. Dacă vrei să faci parte din familie, abonează-te la newsletter.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Cauta

Cosul meu

Cosul este gol golut.
Cumpara ceva.
★ PĂRERILE CLIENȚILOR

Ce spun cei care au încercat produsele noastre

135 reviews
93%
(125)
4%
(6)
1%
(2)
1%
(1)
1%
(1)
Flori proaspete si livratori cu zambete
Multumim mult, Geta. Vibe-ul nostru e o reflexie a ceea ce vine de la voi, clientii nostri. Multumim ca ne sunteti alaturi!
O splendoare
Superb, mai frumos ca in poza de prezentare
Un buchet de bujori superbi