Telefon +40786121519

Coafuri de nunta

Ziua cea mare se apropie cu pași repezi. Te-ai ocupat de locație, meniu, verighete, buchetul de flori și aranjamentele florale, însă e ceva ce a rămas nebifat: coafura care îți va pune în valoare rochia de mireasă.

coafuri_nunta_2019

Ți-ai găsit și salonul de coafură la care să mergi, dar nu ai avut timp de documentare, ceea ce e absolut normal când te afli în focul pregătirilor.

coafuri_nunta_2019

Tocmai de aceea, ne-am gândit să-ți fim de ajutor și să-ți oferim un ghid complet al coafurilor de nuntă, care te va inspira cu siguranță.

coafuri_nunta_2019

Și cum orice mireasă modernă își dorește să fie în tendințe chiar și în ceea ce privește coafura, te anunțăm că anul acesta ai multă libertate în alegerile tale, pentru că se poartă cocurile aranjate, dezordonate, împletiturile, buclele lejere și accesoriile în păr.

coafuri_nunta_2019

Contează doar ce se potrivește cel mai bine personalității tale.

coafuri_nunta_2019

In functie de lungimea parului

Un aspect definitoriu în alegerea coafurii tale de nuntă este lungimea părului, pentru că te condiționează și nu îți permite orice îți trece prin minte, asta în cazul în care nu optezi pentru extensii în ziua cea mare. Însă, cum întotdeauna este cel mai bine să fii tu, specialiștii găsesc mereu soluții și sunt inspirați, chiar dacă ai părul scurt sau lung și reușesc să-ți confere aerul acela romantic, care se armonizează cu rochia.

Coafuri nuntă păr scurt

Dacă ești tunsă scurt și ziua nunții pune presiune pe tine, numai pentru că nu ai văzut până acum mirese cu părul așa, noi te sfătuim să stai liniștită. Fă din acest lucru un avantaj și adoptă un look care nu va trece neobservat. În funcție de ce se potrivește mai bine cu personalitatea ta, inspiră-te din cele cinci modele de mai jos.

coafuri_nunta_2019

Sursa: @mackenseyalexander

coafuri_nunta_2019

Sursa: rockmywedding.co.uk

coafura_nunta_2019

Sursa: stylemepretty.com 

coafuri_nunta_par_scurt_2019

coafuri_nunta_2019_par_scurt

Sursa: short-hair.com

Coafuri nuntă păr mediu

Părul de lungime medie îți oferă mai multă libertate și te lasă să te joci cu textura și forma lui. Tunsorile de lungime medie, precum lobul, sunt feminine, elegante și moderne și îți permit să le adaptezi la o mulțime de evenimente, inclusiv la nunta ta. Un coc, niște bucle lejere sau accesorii în păr, poate chiar flori naturale sunt mereu alegeri inspirate, ce îți pun în valoare feminitatea.

coafuri_nunta_2019_par_mediu

coafuri_nunta_2019_par_mediu

coafuri_nunta_2019_par_mediu

coafuri_nunta_2019_par_mediu

Sursa: pinterest.com

Coafuri nuntă păr lung

Părul lung înseamnă posibilități infinite de a-ți aranja părul în ziua nunții, de la cocuri, la împletituri speciale și accesorizate, la bucle lejere și volum cât cuprinde. În această situație, singurul lucru de care ai nevoie este un hairstylist priceput și inspirat, pentru a-ți pune cosițele în valoare.

coafuri_nunta_2019_par_lung

coafuri_nunta_2019_par_lung

coafuri_nunta_par_lung_2019

coafuri_nunta_2019_par_lung

Sursa: pinterest.com

 

Coafuri nuntă simple

Dacă ești adepta simplității și pur și simplu nu îți dorești ceva sofisticat, ci vrei ceva care să-ți caracterizeze stilul de zi cu zi, însă cu o notă ușor elegantă, nu vei da greș cu o coafură simplă iar aceasta are avantajul că se potrivește la orice tip de rochie.

In functie de participant

Atunci când te afli în ipostaza de viitoare mireasă, nu numai că ești preocupată cu organizarea nunții, ci vin către tine și zeci de întrebări de la cei care se vor alătura evenimentului, precum nașa, domnișoarele de onoare sau chiar soacra. Spre exemplu, nu de puține ori se întâmplă ca mireasa să devină “consilier de stil” până și în ceea ce privește coafurile celor apropiați. Pentru a te scuti de căutări îndelungate, îți lăsăm aici și câteva idei de coafuri, bune de împărtășit cu nașa, domnișoarele de onoare sau alți invitați de seamă.

Coafuri nuntă nașă

După miri, nașii sunt unele din cele mai importante persoane de la o nuntă, și prin urmare, ținuta, cât și coafura, trebuie alese cu grijă. Noi recomandăm cocul, care poate căpăta o mulțime de forme, cât timp ai puțină creativitate.

coafuri_nunta_2019

coafuri_nasa_2

coafuri_nunta_nasa_2019

coafuri_nunta_2019_nasa

coafuri_nunta_2019_nasa

Sursa: pinterest.com

 

Coafuri nuntă domnișoare de onoare

Când ești domnișoară de onoare, ce știi sigur este că nu vei fi singura și vei avea aceeași ținută și coafură cu celelalte care ocupă acest rol. Cum domnișoara de onoare este o femeie tânără și necăsătorită, coafura pe care o vei alege este recomandat să fie una tinerească, feminină și lejeră, precum buclele lejere și ușor dezordonate, împletituri sau cocuri messy. 

coafuri_nunta_2019

coafuri_nunta_2019

coafuri_nunta_2019

Sursa: pinterest.com

Coafuri nuntă soacră

Soacra ta va avea nevoie de ajutor când vine vorba de alegerea unei ținute, cât și a unei coafuri, pentru că este un moment emoționant și în viața sa și, cu siguranță, nu ar vrea să dezamăgească nici măcar la acest capitol. O coafură adaptată vârstei sale, precum un coc mai elegant și simplu, este ideal și nu va da greș cu el.

coafuri_nunta_2019

coafuri_nunta_2019

coafuri_nunta_2019

Sursa: pinterest.com

Coafuri nuntă invitată

Prietenele te tot întreabă de tematica nunții și îți cer idei chiar și de coafuri? Când te afli în postura de invitat la nuntă, ai libertate totală, așa că alege o coafură care să te reprezinte și să se potrivească cu rochia ta. Dacă-ți plac coafurile simple, ce nu implică prea mult efort, precum părul drept, mergi cu încredere pe așa ceva și nu te teme că vei avea un look banal. Eventual, pentru a-l scoate din anonimat, adaugă-i un plus de strălucire, un accesoriu sau schimbă cărarea pe altă parte sau inspiră-te direct de pe covorul roșu.

coafuri_nunta_2019

coafuri_nunta_2019

coafuri_nunta_2019

coafuri_nunta_2019

coafuri_nunta_2019

Sursa: pinterest.com

In functie de tipul de par

Tipul de păr influențează foarte mult rezistența sau chiar aspectul final al unei coafuri, de aceea este recomandat să te consulți cu hairstylistul tău, înainte să alegi ceva. Anumite coafuri arată mai bine atunci când părul tău este deschis la culoare și altele rezistă mai mult, dacă ai un păr cu fir gros și drept, decât în cazul unuia creț. Așadar, adaptează întotdeauna coafura la tipul tău de păr, pentru a evita surprizele neplăcute din timpul evenimentului și pentru a ieși cât mai bine în fotografii.

Coafuri păr creț nuntă

Părul creț este părul poate cel mai rebel dintre toate texturile și cel mai pretențios, când vine vorba de găsirea unei coafuri care să te pună în valoare. Pe lângă styling în sine, textura este cea mai importantă în acest caz, de aceea e indicat să o definești cu produsele potrivite.

coafuri_nunta_2019

coafuri_nunta_2019

coafuri_nunta_2019

coafuri_nunta_2019

coafuri_nunta_2019

Sursa: pinterest.com

Coafuri nuntă păr ondulat

Părul ondulat, ca și în cazul celui creț, este pus în valoare în special prin accentuarea texturii lui. Un dezavantaj poate fi că acest tip de păr este deseori rebel și reacționează rapid la umiditate, motiv pentru care produsele de styling care disciplinează sunt de mare ajutor pentru o coafură rezistentă. 

Coafuri_nunta_2019Coafuri_nunta_2019

 

Coafuri_nunta_2019Coafuri_nunta_2019

 

Coafuri nuntă bucle

Buclele vor rămâne întodeauna preferatele oricărei femei, mai ales când vine vorba de nunta ei. Niște bucle lejere vor oferi mereu un aspect boem, extrem de feminin și romantic și avantajează pe oricine, cât timp sunt făcute cu atenție. Unele mari și extrem de lejere îți vor da o notă mai elegantă, pe când unele mai mici și ușor dezordonate oferă o notă mai sălbatică și sunt foarte la modă în acest an.

In functie de stil 

Printr-o coafură bine aleasă nu numai că îți pui în evidență trăsăturile feței, ci îți scoți în evidență și laturi ale personalității tale. Spre exemplu, o persoană boemă și visătoare se va regăsi foarte ușor într-o împletitură, o mireasă care apreciază eleganța va fi încântată să încerce un coc iar cele care sunt cu un pas înaintea modei, vor merge mereu pe un stil avangardist și ieșit din tiparele clasice.

Coafuri nuntă bob

Ești nedespărțită de tunsoarea bob de ani de zile și acum, că se apropie nunta, nu ai idee cum să o scoți în evidență și să-i aduci o notă diferită? Avem câteva idei pentru tine, mai jos.

 

Coafuri nuntă coc

Când optezi pentru un coc, ai posibilitatea de a-l face elegant, messy, boem, avangardist și oricum îți trece prin minte. Totodată, cocul are avantajul că îți subțiază fața și îți pune în evidență trăsăturile, așadar este potrivit mai ales când ai forma feței rotundă. Pentru un efect wow, folosește în coc accesorii naturale precum florile albe sau în nuanțe pastelate.

Coafuri nuntă împletituri

O împletitură te trimite mereu într-un cadru de poveste, unde vei întâlni fie zâne, fie o zeiță cu o frumusețe răvășitoare. Împletiturile se pretează pe orice textură a părului și pot fi făcute și în cocuri sau ca detaliu ce scoate din anonimat părul.

Coafuri păr lung cu breton

Un breton îți conferă un look franțuzesc, ușor rebel și totodată chic, însă purtătoarele știu că se îngrijește destul de greu și necesită mai multă atenție. Pentru ziua cea mare, nu numai că ai nevoie de produse de styling bune, ca să țină o zi și-o noapte bretonul în control, ci ai nevoie și de o coafură care să-l pună în valoare.

Coafuri de nuntă moderne

Orice mireasă care este la curent cu ultimele tendințe în materie de modă, își va dori să aleagă și o coafură în tendințe în anul 2019.

Ca să fiți sigure că nu dați greș, specialiștii spun că în acest an este la modă naturalețea, precum și simplitatea în mix cu complexitatea.

Accesoriile mici, discrete, precum și cele mari și de efect sunt binevenite, în schimb voalul nu se mai poartă, în caz că te încânta o astfel de idee.

In functie de complexitate 

Coafuri lejere nuntă

Poate că nu vrei să te complici și să te avânți într-o coafură complicată, care-ți va da emoții că se poate deranja pe tot parcursul evenimentului sau poate că nu vrei să petreci șase ore pe scaunul hairstylist-ului pentru a obține o coafură complexă. O coafură lejeră nu-ți va da bătăi de cap, ba chiar o vei putea păstra până la următoarea spălare a părului, fără să pari scoasă dintr-un film cu prințese.

Coafuri elegante pentru nuntă

Fiecare detaliu al nunții tale, de la aranjamente florale, la rochie și până la coafură își dorești să exprime cât mai multă eleganță? Atunci, în ceea ce privește părul, optează pentru coafuri în linii simple, cocuri și chiar cozi clasice, ușor minimaliste, precum cele de mai jos.

 

Coafuri nuntă simple de făcut acasă

Dacă te știi o persoană îndemânatică, dacă nu ai încredere în hairstylisti sau dacă vrei să economisești niște bani, poți încerca să te coafezi singură acasă sau să ceri ajutorul unei prietene.

Acum, ai o mulțime de tutoriale video pe internet care te vor ghida în realizarea unei coafuri, așa că poți deveni propriul tău hairstylist.

În orice caz, te sfătuim să exersezi puțin coafura pe care ai pus ochii, înainte de ziua cea mare.

 

In functie de forma fetei 

Coafuri nuntă fața ovală

Dacă ai forma feței ovală, ar trebui să te consideri extrem de norocoasă, pentru că orice coafură de nuntă ai alege, te va avantaja. În această situație singurele lucruri de care trebuie să ții cont sunt textura părului și rochia pe care ți-ai ales-o, în rest, ai libertate totală.

Coafuri nuntă față rotundă

O față cu forma rotundă presupune că lungimea ei este aproximativ egală cu lățimea, ceea ce înseamnă că va trebui să alegi o coafură de mireasă care să aibă un efect vizual de subțiere a chipului, precum cele alese și de vedete la Hollywood, pe covorul roșu, care se pretează foarte bine pentru nunta ta.

Sursa foto: pinterest.com & realtechniques.com  

 

Posturi mai vechi, dar inca faine
Posturile cele mai noi
Inchide (esc)

NEWSLETTER

Suntem o familie mare și ținem mult la cei ce ne sunt alături. De aceea, multe promoții sau beneficii sunt doar pentru apropiații noștri. Dacă vrei să faci parte din familie, abonează-te la newsletter.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Cauta

Meniu header

Cosul meu

Cosul este gol golut.
Cumpara ceva.
★ PĂRERILE CLIENȚILOR

Ce spun cei care au încercat produsele noastre

264 reviews
93%
(246)
4%
(10)
2%
(5)
1%
(2)
0%
(1)
R
Abonament floral - Standard
Raluca Grigore

De fiecare data este o bucurie sa primesti florile de la Gioia. Iar acum ca am invatat la atelierul floral sa le si asez altfel de fiecare data, la fiecare 2-3 zile am un nou buchet de flori

Flori proaspete si livratori cu zambete

Saptamana incepe mereu cu zambetul pe buze pentru ca livratorii Gioia sunt mereu binedispusi, in ton cu florile proaspte si mereu aranjate inedit. Va multumesc pentru vibe-ul pozitiv!

Multumim mult, Geta. Vibe-ul nostru e o reflexie a ceea ce vine de la voi, clientii nostri. Multumim ca ne sunteti alaturi!

N
Abonament floral - Plus
Nicoleta Svarlefus
Sursa de bucurie saptamanala

Buchetul de luni, de la Goia, e o bucurie pe care ma felicit ca am ales sa mi-o fac. Buchetele au fost mereu pe placul meu (flori proaspete, combinatii creative si inspirate), cu o singura exceptie. Intr-una din saptamani, a scapat in buchet un bujor "obosit"... de drum, probabil :) dar chiar si atunci, in urma sesizarii mele, echipa Gioia s-a revansat exemplar, ceea ce am apreciat foarte mult. Una peste alta, sunt incantata de colaborarea asta, de flori si de bucuria mea de luni. Multumesc cu recunostinta!

O splendoare

Nu e doar un buchet, e o experienta vizuala si olfactiva...o expresie dezarmanta a naturii si a talentului celor care au realizat buchetul! <3 nu ma asteptam sa impresioneze atat de puternic.

Superb, mai frumos ca in poza de prezentare

Buchetul a fost superb, mai frumos chiar decat in poza de prezentare! Livrarea super speedy! Cu siguranta o sa mai comand! xx

Un buchet de bujori superbi

Unul dintre cele mai frumoase buchete din cate am daruit pana acum! A fost o surpriza geniala! Bujorii infloriti si parfumati! Un aranjament foarte frumos si dragut! Livrare la timp si comunicare foarte buna.

💜💛❤️💛💚Superb💚🧡❤️💛💜

Mulțumesc pentru frumoasele flori! Au fost asa cum si le-a dorit gargarita mea💞

A
Abonament floral - Standard
Andra Preda
Minunatiile de Luni

Florile sunt mereu fresh si arata superb buchetelul! Astept cu entuziasm in fiecare Luni sa le primesc si mereu cand trec pe langa vaza ma incarc cu energie pozitiva ❤️ Multumesc pentru munca depusa pentru fiecare buchet!💐

Multumim pentru review! Ne bucura nespus sa vedem ca e apreciata!

C
Abonament floral - Standard
Corina Sirbulescu

Pana la ultimul buchet totul a fost minunat
La ultimul au inceput florile sa se scuture din a treia zi

Multumim ca ti-ai luat timp sa ne dai feedback, Corina. Ne pare rau sa auzim de experienta ta la ultima livrare. Iti reamintim ca abonamentul floral este acoperit de garantie si orice aranjament poate fi inlocuit, daca suntem contactati la cateva zile de la livrare. Facem asta tocmai pentru ca florile sunt foarte delicate, si desi investim mult in a maximiza durata lor de viata, ele pot fi afectate de nenumarati factori (lumina, temperatura, prezenta altor obiecte in preajma lor (fructele, spre exemplu)).

Abonament floral - Plus

Puncte bune: florile sunt proaspete, majoritar boboci iar bujorii sunt parfumati
Puncte slabe:
*sunt foarte putine flori intr-un buchet a carui valoare declarata este de 126 ron si care este pozitionat ca avand cu 40% mai multe flori: 3 bujori, 2 mathiola, 2 fire de astromelia micute si 4 ranunculus mici
*toate cele 3 buchete primite in ultimele saptamani au fost similare ca si compozitie, bazandu-se majoritar pe bujori; personal mi-as fi dorit mai multa diversitate

Am renuntat la abonament, de care nu am fost multumita - este o diferenta mare intre aranjamentele primite in abonament si buchetele pe care le realizeaza separat

Multumim mult pentru feedback, Anamaria. Ne-am luat notite si vom incerca, acolo unde este posibil, sa reactionam pe baza lui pentru a ne imbunatati serviciile.